top of page
  • Jakob Lundén

Om Hälsa, Healing och Meditation (Del 2/3)

Kortfattat om Healing

Massage Malmö Jakob Lundén


Healing ger oss en inblick i det oändliga.

En Healer är en person med en fot fast förankrad i den subtila verkligheten och den andra i den fysiska värld vi kan uppleva med våra fem sinnen. Healern fungerar som en brygga och kan förmedla en känsla och en upplevelse av den subtila världen till en som inte själv kan nå dit ännu. Likt en radio som tar emot radiovågor och översätter de till ljud i dina öron gör Healern samma sak. Fångar, förstärker och skickar vidare.


När du lägger dig ned redo att uppleva skapelsen helande kraft kommer du snart fall in i en djup vila. En vila mellan sömn och vakenhet där din kropp och sinne är ytterst mottaglig för subtila energier. Ett tillstånd där intellektet tonas ned och bakgrunden förstärks.


Upplevelsen kan vara väldigt olika beroende på mottagarens känslighet, mentala och fysiska tillstånd. Likaså kan effekterna variera kraftigt. Vissa upplever omedelbar förbättring av allvarliga tillstånd, andra långsam förbättring under loppet av flera månader. För vissa är det en chans att fylla på energireservoarerna och återhämta sig ordentligt. Andra får profetiska visioner och träffar icke-fysiska entiteter. Ett fåtal kan inte bli medvetna om processen eller förändringarna som sker, ofta på grund av ett överaktivt intellekt.Healing är en möjlighet att få inblick i denna osynliga värld och skapa en fullständigare bild av vår tillvaro. Det hjälper oss ett steg närmre att balansera ut vår övervikt mot det fysiska och få tillbaks vår spiritualitet. Ett steg mot att fylla det tomrum som många upplever i hjärtat. Ett steg mot att bli en hel människa som lever av hjärtats lust, inifrån ut. Att inse att vi är andliga varelser som har en begränsad och kortvarig fysisk upplevelse i form av ett människoliv.


Boka healing på jakoblunden.com


För att så småningom kunna nå till detta tillstånd på egen hand, utan en Healer, och för att stärka och stötta effekterna av healing behöver vi ett personligt inre arbete. Detta kallas ibland Meditation.

Tidigare inlägg:


Healing, Hälsa , Meditation, Massage i malmö, malmö massage, Massage, Healning malmö

Jakob Lundén, www.jakoblunden.com Massage Malmö, Djupvävnadsmassage, Lymfmassage, Gravidmassage, Avslappningsmassage, Lotorpsmetoden, Fibromassage, Massage, Triggerpunktsmassage, Medicinsk Massage

232 visningar

Comments


Commenting has been turned off.

massage malmö massage malmö massage malmö massage malmö

bottom of page