top of page

JAKOB LUNDÉN

Ett helhetsgrepp på läkning

Massageterapeut Jakob Lundén har en helhetssyn på hälsa och arbetar för att främja kroppens egen läkningskraft med hjälp av alternativa, vetenskapliga och naturliga metoder. Studion finns på Advance Gym i Osby 

Massör Jakob Lunden

Jag har nästan lite svårt att hitta ord som ger rättvisa till den behandling jag fick av Jakob. Hans närvaro fick mig att känna mig trygg och hållen under hela besöket och öppnade upp för djup läkning, både emotionellt och fysiskt. Kände mig sedd, hörd och trygg att visa mig sårbar - något jag värdesätter högt. Jag är också djupt imponerad över hans intuition och förmåga att hitta just de punkter i kroppen som behöver extra uppmärksamhet och läkning. Kan inte nog rekommendera Jakob och ser fram emot att komma tillbaka på fler behandlingar!

Ella Valfridsson

BEHANDLINGSMÖJLIGHETER

Använd ditt friskvårdsbidrag här. Betala med Epassi
Få alltid minst 10% rabatt vid köp av fem eller fler behandlingar samt på presentkort.

Rygg massage
Swedish Massage
Image by Korney Violin
Image by freestocks
lungor Sketch
Back Massage
bröst.jpg
guasha.jpg
Övre ryggmassage
Image by Joanna Nix-Walkup

KUNDALINIAKTIVERING

Pris efter person
Kontakta mig för mer information

Detta erbjuder jag endast dig som har en genuin strävan efter realisation och frihet från ego och illusion. Detta är inte mindfulness, rekreation eller meditation för välbehag. Kundalini kan vända uppochned på din värld.

Mer info

BINDVÄVSMASSAGE / FASCIA

45 min - 650 kr

75 min - 950 kr

Myofascial release. Släpper på spänningar i bindväv, återställer naturlig rörelse och förbättrar hållning. 

GUA SHA - SKRAPNING

30 min - 500 kr

45 min - 650 kr

Skrapning drar ut toxiner till ytan, tar bort stagnerat blod samt stagnerad Qi. Sätter igång blodcirkulationen i musklerna och verkar föryngrande på skinnet. Skrapning masserar även muskler och bindväv. Kan verka smärtlindrande.

MASSAGE FÖR MAGE OCH BRÖST

45 min - 650 kr

Massage av mage, livmoder, de inre organen och brösten enligt taoistisk metod. Förebygger bröstcancer och cystor. Lindrar ömhet i bröst, smärtsamma menstruationer, balanserar känslor med mera. Kan inkluderas i helkroppsmassage på begäran. Läs mer

FIBROMASSAGE

60 min - 800 kr

Djupt avslappnande massage med ytliga och lätta strykningar. Speciellt utvecklat för människor med Fribromyalgi men lämpar sig för alla som vill komma ner i varv ordentligt. Ger maximal utlösning av oxytocin.

LOTORPSMETODEN

Nybesök - 75 min - 950 kr
Återbesök - 60 min - 800 kr

Massagebehandling för att främja andningen och mobilisera bröstkorgen. Hjälper mot astma, allergi, panik, ångest, hosta, doftkänslighet, VCD, KOL, SHL/MCS och andra andningssvårigheter. Kombineras med en enkel hemövning. Har du fått andningsbesvär efter Covid -19? Testa Lotorpsmetden! Mer info

GRAVIDMASSAGE

45 min - 650 kr
90 min - 1100 kr

Gravidanpassad massage för spänningar, ödem och avslappning. Rygg/sidoliggandes eller med gravidanpassade kuddar för att avlasta mage och bröst. Endast för dig som har passerat första trimestern.

SAMTAL/ANDLIGHET/COACHING

Samtal - 60 min - 600 kr
Samtal och Massage - 90 min - 1100 kr

Behöver du någon att prata med? Vill du nå längre på din andliga resa? Har du nått hinder du inte tycks kunna ta dig förbi? Prata med en som lyssnar. Inga ämnen är tabu. Tillsammans hittar vi vägen framåt.

DJUPVÄVNADSMASSAGE
ELLER
AVSLAPPNINGSMASSAGE

45 min - 650 kr
60 min - 800 kr
75 min - 950 kr

90 min - 1100 kr

Massage för välbefinnande och avslappning eller djupgående triggerpunktsbehandling. Massagen är effektivt mot ångest, stress, huvudvärk, träningsvärk, smärta och spänningar. Dessutom förbättrar det din koncentrationsförmåga samt höjer ditt välbefinnande.

MEDICINSK MASSAGETERAPI

Nybesök - 75 min - 900 kr
Återbesök - 45 min - 700 kr

Denna behandling passar dig som har en specifik krämpa eller skada du behöver få bukt med. Tester görs och diagnos ställs för att komma fram till effektivaste behandlingsmetod. Stretching samt träningsprogram kan skräddarsys till dig på begäran. Jag kan behandla ryggproblem, höftproblem, knäproblem, tennisarmbåge, musarm, nackspärr, huvudvärk, överbelastningsskador, träningsskador med mera.

Certifierad Medicinsk Massageterapeut
Certifierad Massör
Massage på Nobelvägen

KONTAKTA MIG

Tveka inte på att höra av dig om du undrar över något. Allt jag gör är skräddarsytt för dig.

BOKA HÄR

eller

Ring eller mejla för bokning

Södra Portgatan 38
Osby, Sverige

+46 738 164 609

  • Facebook
  • Instagram

Tack för ditt meddelande!

Massage Malmö Massage Osby Massage Malmö Massage Osby Massage Malmö Massage Osby Massage

bottom of page