kungfu1_edited.jpg

VEM JAG ÄR OCH VAD JAG GÖR

Min historia

Min resa mot holistisk hälsa började redan 2010 då jag reste till Kina för att studera traditionell kinesisk kampkonst och medicin. Att se sambanden mellan vår fysiska kropp, vår energikropp och vårt sinne inspirerade mig att djupdyka i de kinesiska massageteknikerna som kombinerar fysisk massage med de helande effekterna av Qigong. Efter fyra år tog jag kunskapen med tillbaks till Sverige för att sätta den till praktisk nytta. Jag har därefter fortsatt utbilda mig till Medicinsk Massageterapeut hos Bergqvist i Malmö.

 

MITT UPPDRAG OCH MÅL

Min vision är att beröra så många människor som möjligt på ett värdefullt sätt som leder till ökad kännedom om kroppen, anden och livet. Att ge mina kunder en inblick i hur hälsa och välmående kan skapas utifrån en helhetsbild av de bitar som bygger våra liv. Att uppleva närhet till maten vi äter, till naturen som föder oss, närhet till kroppen som bär oss och till vår andliga sida och såklart närhet till varandra är avgörande faktorer för ett friskare och meningsfullare liv.
Jag driver även Malmös största Kungfu-skola där barn och ungdomar inte bara kan utveckla sina fysiska förmågor utan även ta del av vår trädgård och Naturskola som bjuder in till odling och vistelse i naturen.

IMG_20200901_101355.jpg
 

HOS MIG

Massage i Malmö Jakob Lundén
Massage i Malmö Jakob Lundén

Medicinsk massage

Massage Jakob Lunden
Massage Jakob Lunden

Medicinsk massage

Massage Jakob Lunden
Massage Jakob Lunden

Massage i Malmö

Healing Jakob Lundén
Healing Jakob Lundén

Malmö Healing

 
Certifierad massör stämpel CMYK kopia.