top of page
Helande Massage i Malmö

VEM JAG ÄR OCH VAD JAG GÖR

Min historia

Min resa mot holistisk hälsa började redan 2010 då jag reste till Kina för att studera traditionell kinesisk kampkonst och medicin. Att se sambanden mellan vår fysiska kropp, vår energikropp och vårt sinne inspirerade mig att djupdyka i de kinesiska massageteknikerna som kombinerar massage med de helande effekterna av Qigong. Efter fyra år tog jag kunskapen med tillbaks till Sverige för att sätta den till praktisk nytta. Jag har därefter fortsatt utbilda mig till Medicinsk Massageterapeut hos Bergqvist i Malmö.

MITT UPPDRAG OCH MÅL

Min vision är att beröra så många människor som möjligt på ett värdefullt sätt som leder till ökad kännedom om kroppen, anden och livet. Att ge mina kunder en inblick i hur hälsa och välmående kan skapas utifrån en helhetsbild av de bitar som bygger våra liv. Att uppleva närhet till maten vi äter, till naturen som föder oss och till kroppen som bär oss. Närhet till vår andliga sida och såklart närhet till varandra är avgörande faktorer för ett friskare och meningsfullare liv.

Svensk Massage i Malmö

RECENSIONER

Jag har nästan lite svårt att hitta ord som ger rättvisa till den behandling jag fick av Jakob. Hans närvaro fick mig att känna mig trygg och hållen under hela besöket och öppnade upp för djup läkning, både emotionellt och fysiskt. Kände mig sedd, hörd och trygg att visa mig sårbar - något jag värdesätter högt. Jag är också djupt imponerad över hans intuition och förmåga att hitta just de punkter i kroppen som behöver extra uppmärksamhet och läkning. Kan inte nog rekommendera Jakob och ser fram emot att komma tillbaka på fler behandlingar!

Ella Valfridsson

I highly recommend Jakob as a massage therapist. He creates an amazing atmosphere for relaxing and rejuvenating massage. I am a CrossFit athlete and personal trainer working out everyday in some way. With that comes lots of aches and pains. Jakob takes great care of all my needs and helps me to be ready for my next job or workout. We meet weekly and I’m blown away every time. BOOK A SESSION WITH HIM IMMEDIATELY! You will feel GREAT!

Dom Wooten Embretson

Jakob är lätt den bästa massageterapeuten jag har haft! Han lyssnar på dina problem och tar in dom i behandlingen, ger mycket av sig själv i varje behandling och har mycket kunskap om alla kroppens muskler och funktioner. Han har ett skönt och fast grepp – Hans klinik skapar lugn omkring behandlingen och han använder oljor som känns sköna mot huden, både under behandlingen och efteråt. Dessutom har han mycket kunskap om hälsa i allmänhet, och kan ge tips på hur du ska träna, stretcha och jobba för att må så bra som möjligt. Kan rekommendera varmt!!

Simon Pehrson Balvig

Jakob gav mig en behandling som hjälpte mig att arbeta med svåra omständigheter som tärde på både kropp och psyke. Jag fick sålunda tillbaka nyfikenheten att undersöka hur rörelsen kunde få mig att vila i kroppen. Jag har fått möjligheten att bättre kunna navigera i mitt mående, något som redan gett resultat, då jag upplever att jag får en långt bättre nattsömn än före besöket. Mitt besök hos Jakob innebar att jag kunde unna mig att bli mött på mina premisser för en verkligt holistisk behandling; Något vi alla behöver ge oss själva, med jämna mellanrum.

Jonas Viridis

Jakob är en superfin behandlare, han är lyhörd och varsam och väldigt generös. Han ger god tid för samtal i kombination med handpåläggning vilket är en nyckel till läkande eftersom en verkligen hinner slappna av och gå på djupet i att göra sig förstådd med vad det är som skaver i kroppen. Jakob har ett brett perspektiv på läkande och erbjuder sin kunskap och sina tankar på ett mjukt sätt, han är inlyssnande och intresserad och hjälper en att tänka efter. På britsen skapar han snabbt trygghet och tillit och är otroligt skicklig på att skapa avslappning med sin beröring. Jakob är en lifesaver helt enkelt!

Ida N

Jakob fick mig att känna mig trygg och lyssnad på. Det gör stor skillnad att verksamheten har en helhetssyn på hälsa, visste inte riktigt hur stor skillnad förrän jag gick hit. Healingen och massagen var genomgående och riktigt bra! Bästa djupvävnadsmassagen jag fått!

Sanne P.

Med Jakob får jag jobba med nuet, det som har varit och hur jag kan hantera framtiden på olika sätt. Upptäcker mig själv på djupet och lär känna min kropp på nya sätt, för att med del av hans hjälp kunna läka mig själv. Han lyssnar, förstår och kommer med utmanande inputs. Väldigt fin upplevelse varje gång!

Linnéa Johansson

Rekommenderar starkt Jakob Lundéns massage! Trevligare och bättre massör går inte att hitta. Du blir lyssnad på och omhändertagen och går därifrån glad och avslappnad.

Viatrix Werngren

Got a proper diagnose before the massage. Have some neck and shoulder problems. Highly recommend Jakob as a massage therapist.

Anastasia Tolstenkova

Lyhörd för vilka problem man har och bra på att lösa upp de knutar och hitta de punkter som behövs lösas upp! Jätteskön massage och trevligt bemötande rekommenderar!

Helena Häger

Fick en 90 min deep tissue massage idag. Mycket nöjd! En av dom bästa massörerna jag varit hos. Rekommenderas verkligen!

Karl-Henrik Meijer

Great service, Jakob is quite professional, competent and caring. Wonderful massage. Had my best sleep in months. I will be returning.

Tato Urueta

Han var mycket lugn, duktig o visste vad han gjorde. Avkopplings massage hade jag och man kände att han kunde sin sak. Kan varmt rekommenderas.

Zulema De la Vega

Sjukaste bästaste massage jag haft!

Rosa Danielsdottir

Mycket bra upplevelse av en fantastiskt duktig och noggrann massör. Jag är mycket nöjd och har redan bokat en ny tid. Rekommenderas verkligen!

Catti Ljung

Kan verkligen rekommendera! min stela axel känns som ny igen :) lyhörd och inget dömande bemötande, kan verkligen rekommendera ett besök

Sofie Hallgren

Jättebra massage på djupet. Bra nypor. Många ömma punkter knådades ut. Gick därifrån avslappnad som en överkokt sparris!:-) Ska dit nästa vecka också

Victoria Gustafsson

Noggrann och väldigt proffesionell Har redan bokat nytt besök Rekommenderar starkt

Laila Lindahl

Jag blev väl mottagen. Jakob är väldigt inlyssnande och anpassade behandlingen efter mina behov. Behandlingen var mycket behaglig. Jag valde djupvävnadsmassagen, och han hittade några ömma ställen på ena sidan av ländryggen. Efter behandlingen har jag känt mig avslappnad, rörligare och smidigare i både rygg och axlar. Jag kommer att boka fler behandlingar efter behov och kan varmt rekommendera Jakob Lundén!

Karina Brozinic

Du har en fantastisk trygghet, värme och närvaro i dina händer. Jag kunde slappna av helt och släppa på mina spänningar, känner mig som en ny människa

Andrea Figueroa

Helt golvad!

Dina Pitkänen

HOS MIG

Massage i Malmö

Certifierad Medicinsk Massageterapeut
Certifierad Massör

Massage Malmö Massage Osby Massage Malmö Massage Osby Massage Malmö Massage Osby Massage

bottom of page