top of page
  • Jakob Lundén

Sex fördelar med massage

Massage Malmö Jakob LundénHär har du 6 fördelar med massage och varför det är bra för dig och din hälsa.


1. Stärker immunförsvaret

Massage stimulerar produktionen av vita blodkroppar i kroppen, vilka är en viktig del i vårt immunförsvar. Detta gör dig mer motståndskraftig mot infektioner.


2. Motverkar stress

Vid ögonkontakt, beröring och såklart massage frigörs oxytocin i kroppen. Oxytocin gör oss lugna och sänker pulsen och blodtrycket. Det minskar även produktionen av stresshormoner.

3. Påskyndar återhämtning och läkning

Massagen ger dig ökat blodflöde och syre till muskelvävnaden. Som i sin tur leder till att läkning och återhämtning från träning och tex träningsvärk går snabbare.


4. Förebygger och lindrar migrän och spänningshuvudvärk.

Ofta beror migrän och spänningshuvudvärk på spända muskler i nacke och axlar. Massagen ger dessa muskler en chans att slappna av igen.


5. Minskar depression, ångest och oro.

Massage hjälper din kropp att öka produktionen av oxytocin, dopamin och serotonin som ger oss känslor av välbehag och hjälper oss må bättre. Dessutom minskar produktionen av stresshormonerna kortisol och noradrenalin.


6. Ökar blodcirkulationen

Ökad blodcirkulation är grunden till mycket gott. Musklerna och vävnader slappnar av och föryngras. Godsakerna transporteras ut till kroppen och slaggprodukterna städas bort.


Nyckeln till framgång är regelbunden massage

Efter redan en behandling känner du stora effekter. Och med regelbundna massagebehandlingar kommer du uppleva ett långvarigt välmående med och kunna släppa dina spänningar på djupet.


Behandlingar - Boka

Hör gärna av dig för skräddarsydda behandlingar efter ditt behov. Eller ta en titt här på vad du kan boka direkt. Behandlingsmöjligheter

massage, oxytocin, stärk immunförsvaret, massage i malmö,

Jakob Lundén, www.jakoblunden.com Massage Malmö, Djupvävnadsmassage, Lymfmassage, Gravidmassage, Avslappningsmassage, Lotorpsmetoden, Fibromassage, Massage, Triggerpunktsmassage, Medicinsk Massage

444 visningar

Comments


Commenting has been turned off.

massage malmö massage malmö massage malmö massage malmö

bottom of page